Пакет
"Великден" 2022
20.04-25.04

Отдайте се на добре
заслужена почивка

Оферта "Великден"

Към пакета влизат

Закуска /на блок маса/

Всяко едно от нашите настанявания вкючва закуска на блок маса. Насладете се на богат избор от студени и топли напитки, традиционни български лакомства /мекици или банички/, свежи плодове и зеленчуци, яйца и млечни продукти, месни деликатеси, сладки и др.

Топъл басейн

Семеен хотел „Чифлик Хилс & СПА“ разполага с открит топъл басейн и детски басейн, които са отворени от май до октомври. Кристално чистата вода и нейната температура от 32 градуса, са гаранция за една пълноценна и назбравима почивка!

Сауна, Парна баня
& Релакс зона

Сауната е място за релакс и укрепване на здравето. Парната баня от друга страна е прекрасен начин за детоксикация на тялото ви. Парата отваря порите и увеличава способността на организма да изхвърля токсините през кожата.

А допълнително ние можем да Ви предложим

Вечеря /на свободна консумация/

За нашите гости ние предлагаме меню вкючващо предложения от: салати, аламинути, основни ястия, риба, сачове, селекция специални десерти и други. Както и богат асортимент от: безалкохолни и спиртни напитки, вина, бира. Но освен всичко това, по повод празника, ние ще Ви подготивим специални кулинарни предложения.

Масажи

Хубаво е човек да отделя време и за себе си. Възстановете жизнеността и енергията си под грижите на специалисти и придайте блаженство на сетивата си в релаксираща атмосфера. Отпуснете се със стил и забравете за стреса и натовареното ежедневие.

Развлечения

Село Чифлик и Троянският регион освен богати на природа, красиви гледки и чист въздух. Също така крие и дълбока истоя в себе си. Част от най-големите забележителностти в региона включват Троянският манастир, Арката на свободата (беклемето), Природонаучен музей, музей на Занаятите и др.

Нека заедно посрещнем един от най-хубавите християнски празници