Удобства

Предлагаме редица удобства на нашите гости, включително финландска сауна, парна баня, зона за релакс, масажи и топъл външен басейн (работи май-октомври). Идеален за релаксираща и възстановяваща ваканция.
Топъл басейн семеен хотел Чифлик Хилс и СПА

Топъл басейн

Семеен хотел „Чифлик Хилс & СПА“ разполага с открит топъл басейн и детски басейн, които са отворени от май до септември.

Кристално чистата вода и нейната температура от 32ºC, в комбинация с тишината и зеленината на троянският балкан, са гаранция за една пълноценна и нeзaбравима почивка!

Финландска сауна

Отдайте се на пълноценна релаксация във финландската ни сауна. Опитайте традиционния ритуал на финландската сауна и се отпуснете в топлината и парата. Оставете стреса от ежедневието да изчезне, докато пречиствате ума и тялото си.

Идеалното допълнение към вашето уелнес пътешествие и със сигурност ще ви накара да се почувствате освежени и съживени.

Филандска сауна семеен хотел Чифлик Хилс и СПА
Парна-баня семеен хотел Чифлик Хилс и СПА

Парна баня

Откъснете се от реалността и влезте в парната баня на семеен хотел "Чифлик Хилс & СПА". Оставете се да бъдете обгърнати от топлата мъгла и се отдайте на успокояващите усещания.

Това подмладяващо светилище ще ви помогне да освободите напрежението, ще стимулира кръвообращението и ще ви накара да се почувствате освежени и съживени.

От момента, в който влезете, парната баня ще ви пренесе на място, където цари мир и спокойствие.

Масажи

Възстановете жизнеността и енергията си под грижите на нашите специалисти и придайте блаженство на сетивата си в релаксираща атмосфера.

Можете да избирате от многобройните ни предложения като: локален, цялостен, антицелутилен, с етерични масла и др.

Починете си от градският шум. Потопете се в света на спокойствието и комфорта. Гарантирано ще си тръгнете освежени, заредени и спокойни!

масажи семеен хотел Чифлик Хилс и СПА
релакс зона семеен хотел Чифлик Хилс и СПА

Релакс зона

Отпуснете се и намерете спокойствие в тихата ни зона за релакс. Заобиколени от спокойна фонова музика, облегнете се на удобните шезлонги с постелки и оставете цветните светлини да ви пренесат в състояние на релаксация.

Зоната е идеалното място за медитация, разтягане или просто презареждане след дългия ден.

Избягайте от шума и суетата на ежедневието и се отдайте на спокойната атмосфера на зоната за релакс!

Семеен хотел Чифлик Хилс 2023. Web design by K!K!Design.