Удобства

Топъл басейн

Семеен хотел „Чифлик Хилс & СПА“ разполага с открит топъл басейн и детски басейн, които са отворени от май до септември.

Кристално чистата вода и нейната температура от 32ºC, в комбинация с тишината и зеленината на троянският балкан, са гаранция за една пълноценна и нeзaбравима почивка!

Финландска сауна

Финландската сауна е най-популярният вид сауна в света. Тя е вид „суха сауна“, което ще рече, че дървена облицовка се затопля от ел. печка и куп топлинно задържащи камъни, поставени върху печката.

Основното предназначение на сауната е достигане на много висока температура (85-95ºC), която води до отморяващ начин за изчистване на тялото чрез изпотяване и освобождаване от напрежението!

Парна баня

Парната баня е прекрасен начин за детоксикация на тялото ви. Парата отваря порите и увеличава способността на организма да изхвърля токсините през кожата.

Парните бани са изключително релаксиращи, те отпускат мускулите и артериите. Това от своя страна има положителен ефект върху кръвоносната система, което води до подобряване на кръвообращението в тялото и намаляване на стреса.

Масажи

Възстановете жизнеността и енергията си под грижите на нашите специалисти и придайте блаженство на сетивата си в релаксираща атмосфера.

Можете да избирате от многобройните ни предложения като: локален, цялостен, антицелутилен, с етерични масла и др.

Починете си от градският шум. Потопете се в света на спокойствието и комфорта. Гарантирано ще си тръгнете освежени, заредени и спокойни!

Релакс зона

В зоната ни за релакс можете да се отпуснете след използване басейна или след процедурите в спа центъра. Различните цветове светлина имат благоприятен ефект върху психиката и настроението.

Отпуснете се и забравете за всичко, докато се наслаждавате на приятната музика и атмосфера.

Искате да разгледате още?

Харесва Ви това което виждате? Тогава, свържете се с нас... и нека заедно плануваме Вашата бъдеща почивка...